Hammel Cykle Klub 
 
Hammel Cykle Klub blev stiftet i 1974 og har medlemmer fra et stort opland. Klubben er særdeles aktiv på mange fronter – der køres elite, veteran, børn/ungdom samt motion. Og vi kører både på landevejen og på MTB.

Hammel Cykle Klub er for alle der elsker at cykle, og vi vil gerne tiltrække og fastholde både de der vil køre som licensryttere, og dem der vil køre som motionister, og vi har træninger for alle. Klubben tilbyder også landevejs- og MTB-træning for børn og unge.
 
Klubbens adresse:
Hammel Cykle Klub
Stadionvej 5
8450 Hammel 
 
Faktura-adresse:
Hammel Cykle Klub
Rådyrvej 16
8450 Hammel
 
Bank: Reg. 6110 Konto 4860440066
 
CVR nr.
30448154

Motionsafdeling
Klubben har en stor og aktiv motionsafdeling med tilbud til både mænd og kvinder og med aktiviteter på landevej og på MTB.
Motionisterne deles op i 2-3 grupper, således at man kører sammen med ligesindede. For hver gruppe udpeges en holdkaptajn som sørger for at tempoet holdes på det aftalte niveau. Princippet er, at træning og motion skal være sjovt og udfordrende, og at alle skal med gruppen hjem.
Motionisterne træner flere gange om ugen i sommersæsonen.
Om vinteren holdes træningen ved lige på landevej og i skoven efter aftale.

Licens- og eliteafdeling
Klubben har en meget aktiv licens- og eliteafdeling. Og klubbens ryttere har leveret gode resultater gennem årene.
Licensrytterne træner året rundt. Danmark og udlandet.

Børn/unge afdeling
Klubben har en stor børne- og ungdomsafdeling. Vi har tilbud til alle børn og unge, der gerne vil cykle - både dem der vil køre rigtig stærkt og vinde cykelløb, men også dem der gerne vil køre sammen med andre i skoven og herigennem få gode oplevelser.
Børne- og ungdomsafdelingen lægger vægt på at have et godt socialt fællesskab og få skabt nogle gode og sjove rammer for at køre på cykel. 
Mange mennesker lægger et stort arbejde i at udvikle Hammel Cykle Klub. Vi har en bred bestyrelse der repræsenterer de forskellige dele af klubben, og derudover arbejder en række udvalg og arbejdsgrupper med klubbens forskellige aktiviteter. 

Social Media Politik

Hammel Cykle Klub har i maj 2022 vedtaget følgende politik for brugen af sociale medier for Hammel Cykle Klub.

Hammel Cykle Klub Social Media Politik

Vi takker vore sponsorer

Hammel Cykle Klub

Stadionvej 5, 8450 Hammel