Hammel Cykle Klub

Hammel Cykle Klub er en aktiv motionsklub med nogle gode faciliteter både for Mountainbike og landevejscykling. Klubben har landevejshold på flere niveau’er, der benytter sig at det gode terræn i området, hvor man kan prøve kræfter med den 565 m lange Pøt Mølle bakke på 9,7% (der ofte benyttes til PostNord rundt), en tur til Tange sø eller nyde udsigten fra Sorring Låddenhøj 142 moh. 

På MTB siden er der en aktiv ungdomsgruppen, hvor man aktivt oplæres fra bunden af og der kommer hurtig fart over feltet på sporene i skoven. For de voksne MTB’ere er der en energisk dame-gruppe, der flittig benytter sig af de gode turmuligheder i Granslev å dalen. På herresiden er der dels et MTB-motionshold, der benytter sig både af det tekniske Klintholmspor (3 km og 99 højdemeter) og Mølleskov sporet med nogle gode flowpassager, og dels “Mandfolk på MTB”, hvor det sociale er i centrum og der altid er en gruppe der passer til dit niveau. 

Klublivet dyrkes desuden ved fælles deltagelse i løb, tekniske temadage for MTB og en god grillpølse efter træning ved særlige lejligheder. Klubben har en lang historie og er etableret i 1974 har dannet grundlag for Team Fakta og Chris Anker Sørensen var et aktivt medlem af klubben.For nye medlemmer 

Opstart
Inden du melder dig ind i klubben, har du mulighed for at deltage i 1-3 træningsaftener. Du finder en beskrivelse af vores hold for henholdsvis Voksne og Børn & Unge her. Ring eller skriv en mail til den holdansvarlige inden første fremmøde, så I sammen kan aftale rammer og tidspunkt for første træning og sikre, at der en kyndig instruktør til at tage imod dig. 
Lånecykler
Du har mulighed for at låne en cykel for at se om cykling er noget for dig. Du kan også leje en landevejscykel eller mountainbike. Klik her for at få at leje en cykel.


Vi takker vore sponsorer

Hammel Cykle Klub

Stadionvej 5, 8450 Hammel