Hammel Cykle Klub

Hammel Cykle Klub blev stiftet i 1974 og har medlemmer fra et stort opland. Klubben er særdeles aktiv på mange fronter – der køres elite, veteran, børn/ungdom samt motion. Og vi kører både på landevejen og på MTB.

Hammel Cykle Klub er for alle der elsker at cykle, og vi vil gerne tiltrække og fastholde både de der vil køre som licensryttere, og dem der vil køre som motionister, og vi har træninger for alle. Klubben tilbyder også landevejs- og MTB-træning for børn og unge.
Mange mennesker lægger et stort arbejde i at udvikle Hammel Cykle Klub. Vi har en bred bestyrelse der repræsenterer de forskellige dele af klubben, og derudover arbejder en række udvalg og arbejdsgrupper med klubbens forskellige aktiviteter.

Nyheder

For nye medlemmer 

Opstart
Inden du melder dig ind i klubben, har du mulighed for at deltage i 1-3 træningsaftener. Du finder en beskrivelse af vores hold for henholdsvis Voksne og Børn & Unge her. Ring eller skriv en mail til den holdansvarlige inden første fremmøde, så I sammen kan aftale rammer og tidspunkt for første træning og sikre, at der en kyndig instruktør til at tage imod dig.

Lånecykler
Du har mulighed for at låne en cykel for at se om cykling er noget for dig. Du kan også leje en landevejscykel eller mountainbike. Klik her for at få at leje en cykel.


Følg med på Facebook

               

 

Sponsorer