Velkommen til Hammel Cykle Klub

Hammel Cykle Klub blev stiftet i 1974 og har medlemmer fra et stort opland. Klubben er særdeles aktiv på mange fronter – der køres elite, veteran, børn/ungdom samt motion. Og vi kører både på landevejen og på MTB.

Hammel Cykle Klub er for alle der elsker at cykle, og vi vil gerne tiltrække og fastholde både de der vil køre som licensryttere, og dem der vil køre som motionister, og vi har træninger for alle. Klubben tilbyder også landevejs- og MTB-træning for børn og unge.
Mange mennesker lægger et stort arbejde i at udvikle Hammel Cykle Klub. Vi har en bred bestyrelse der repræsenterer de forskellige dele af klubben, og derudover arbejder en række udvalg og arbejdsgrupper med klubbens forskellige aktiviteter. 

 

Nyheder 

Coronavirus

Kære medlemmer

Vi glæder os til sæsonen, men vigtigst af alt er, at vi står sammen i kampen mod corona, og følger myndighedernes anvisninger. Derfor er alle klubaktivteter foreløbigt aflyst.
God træning - hver for sig

Følg med her på siden, eller på vores facebook side, om hvornår vi starter op for fælles træning. 


 

For nye medlemmer

Bliv medlemLæs mere om hvordan du bliver medlem af Hammel Cykle Klub via denne side: klik her
LånecyklerDu har mulighed for at låne en cykel for at se om cykling er noget for dig. Du kan også leje en landevejscykel eller mountainbike. Klik her for at få at leje en cykel.
 
 

Følg med på FacebookPå Hammel Cykle Klubs Facebook-side kan du se løbsresultater, billeder fra cykelture og andre offentlige opslag.

Hammel Cykle Klub
Offentlig gruppe · 478 medlemmer
Bliv medlem af gruppen
 

Facebook-gruppen er til al intern kommunikation såsom planlægning af træninger, løb og sporarbejde, samt aflysninger mm.

 
 

Sponsorer