Velkommen til Hammel Cykle Klub

Hammel Cykle Klub blev stiftet i 1974 og har medlemmer fra et stort opland. Klubben er særdeles aktiv på mange fronter – der køres elite, veteran, børn/ungdom samt motion. Og vi kører både på landevejen og på MTB.

Hammel Cykle Klub er for alle der elsker at cykle, og vi vil gerne tiltrække og fastholde både de der vil køre som licensryttere, og dem der vil køre som motionister, og vi har træninger for alle. Klubben tilbyder også landevejs- og MTB-træning for børn og unge.
Mange mennesker lægger et stort arbejde i at udvikle Hammel Cykle Klub. Vi har en bred bestyrelse der repræsenterer de forskellige dele af klubben, og derudover arbejder en række udvalg og arbejdsgrupper med klubbens forskellige aktiviteter. 

Nyheder 

På Cykel i Skoven - Prøv kræfter med Hammels fede MTB spor

Hammel Cykle Klub inviterer i samarbejde med Favrskov Kommune børn og unge (7-17 år) mountainbike-tur på Hammels fede MTB spor på følgende datoer:

Start ved Naturbørnehaven Klintholms P-Plads (Vadstedvej 110, Hammel)
 
Turen inkluderer frokost og er helt gratisTryk på datoen og tilmeld dig. Cykler kan lejes - men skal bookes på forhånd. 
 
For mere information - send mail til Tine Gamborg på tine@posselt.dk eller ring på 2257 9442.
 
Ved problemer med tilmelding send bare en mail til ovenstående mailadresse med den dato du vil deltage og navnet på barnet. 


 

For nye medlemmer

Bliv medlemLæs mere om hvordan du bliver medlem af Hammel Cykle Klub via denne side: klik her
LånecyklerDu har mulighed for at låne en cykel for at se om cykling er noget for dig. Du kan også leje en landevejscykel eller mountainbike. Klik her for at få at leje en cykel.
 
 

Følg med på FacebookPå Hammel Cykle Klubs Facebook-side kan du se løbsresultater, billeder fra cykelture og andre offentlige opslag.

Hammel Cykle Klub
Offentlig gruppe · 478 medlemmer
Bliv medlem af gruppen
 

Facebook-gruppen er til al intern kommunikation såsom planlægning af træninger, løb og sporarbejde, samt aflysninger mm.

 
 

Sponsorer