Plan for flagposter og P-team til "Lindberg Sport - Det Nye Pinseløb" 2018

 

Så er planen for flagposter og P-team til pinseløbet endelig klar!!

 

På kortet og i tabellen kan du se, hvor du skal stå, hvad din opgave er, og hvornår du skal møde på posten og gå i gang med din opgave.

 

Flere har forskellige opgaver på dagen, som skal udføres på forskellige tidspunkter og steder. Kig derfor hele planen nøje igennem nu, så du ved, om du skal flytte dig til en anden post under løbet.

 

Vi samarbejder med Politihjemmeværnet om trafikreguleringen og flere af jer vil komme til at samarbejde med hjemmeværnsfolk.

 

I år er Pinseløbet lavet fundamentalt om og derfor er planen også anderledes i år end tidligere år. Vi har lavet planen sådan, at de fleste af jer bliver afløst og får varierende opgaver på dagen. Derfor skal nogle af jer møde tidligt og andre sent. Nogle er i gang hele dagen og andre kun den halve. Derfor har vi besluttet at briefe jer på forskellige tidspunkter og steder.

 

Briefingen finder sted sådan her: 

  • Alle flagposter, der har vagt morgen/formiddag den 21. maj 2018, møder ind ved HGF's klubhus, Stadionvej 7 i Hammel kl. 07.30 til individuel briefing ved Jesper Dannerfjord. Briefingen finder sted på bagsiden af klubhuset under halvtaget. Her får du udleveret flag, vest og flagposteplan. Efterfølgende er der kaffe og et rundstykke, inden du i god tid kører/cykler ud til din post.

  • Alle P-vagter, samt Erik Glargaard, møder ved teltet i målområdet ved Frijsenborg Gods (den røde lade på Pøt Møllevej) mandag den 21. maj kl. 07.30 til individuel briefing ved Steen Lindkvist Nielsen. Der burde være tid til kaffe og et rundstykke, og du får udleveret flag, vest, flagposteplan og radio inden du går i gang.

  • Alle flagposter, der har vagt op ad dagen mandag den 21. maj 2018, får individuel briefing ved Jesper Dannerfjord pr. telefon forud for løbet. Du møder i god tid ind i madteltet i målområdet ved den røde lade, hvor Annie Nielsen (tlf.: 2970 9180) står for udlevering af flag, vest og flagposteplan. Derefter kører du ud på din post. Husk at beregne din transportid efter, at du skal køre med rytterne rundt. Kommer der et felt bagfra, så hold helt ind i siden, og parker din bil væk fra ruten, når du står ved posten.

Jesper Dannerfjord - tlf. 4062 6890 - er flagposteansvarlig og den der skal kontaktes hele dagen ved spørgsmål, uheld eller andre behov.

 

Steen Lindkvist Nielsen - tlf. 4057 1659 - er parkeringsansvarlig på dagen, og alle spørgsmål om parkering går til Steen. Ved ulykker eller lignende kontaktes Jesper Dannerfjord.

 

Der tages forbehold for mulige ændringer i planen inden løbet, som vi vil kommunikere via hjemmeside, SMS eller direkte til enkelte personer. 

 

Under løbet kan der ske ting, der gør, at vi er nødt til at lave større eller mindre ændringer i plan og bemanding. Det håber vi, I tager med et smil.

 

Folk der først møder ind senere på dagen kan blive kontaktet ved akut opståede behov på selve dagen, og så håber vi I kan springe til.

 

Under løbet kører Jesper rundt med forplejning til flagposterne, og der vil i samme anledning være mulighed for, at han kan instruere yderligere ude på din post, hvis du har behov for det.

 

Medbring evt. selv en lille klapstol, som du kan sidde på. Husk også kasket, solcreme, regnjakke eller tyk trøje afhængig af vejret.

 

Ved styrt eller ulykke under cykelløbet skal gøre følgende i nævnte rækkefølge:

 

1. Observer hvad der er sket!

2. Noter, hvor det er sket (vej og nærmeste husnummer og tjek gerne dette på din post inden løbet starter)!

3. Ring 112, hvis det er alvorligt!

4. Orienter altid den flagposteansvarlige om hændelsen på 4062 6890 (Jesper D.) - også hvis du er P-anviser.

 

Hvis I har yderligere spørgsmål forud for selve løbsdagen, så tøv ikke med at ringe til Steen eller Jesper.

 

Når løbet er slut - og hvis I stadig er i målområdet - vil vi sætte stor pris på hjælp til nedtagning af hegn og telte samt oprydning. Med mange hænder kan det gøres hurtigere.

 

Vel mødt og tak for dit positive engagement og din uvurdelige hjælp.

 

Uden dig - intet Pinseløb!

 

Jesper Dannerfjord

 

Tryk på kortet for adgang til PDF-filen (kortmateriale udleveres på dagen)

 

Ruten PO

 

 

 

Sponsor

Boyum-IT-logo
tn Bbyens vvs
nytsyn-logo
GoForm-logo
Fricykler-logo
tikioeb 
barndt1
Marcello
Skantag_logo
Lindberg
tn FrodeLaursen
Primaer logo positiv 
tn Byens Massør
FavrskovPosten 
fair cykling

Hammel Cykle Klub